Diputació de Girona
Cercador
29/06/2015

A partir del dia 1 de juliol ja podreu exercir el vostre dret d’accés a la informació pública

Amb aquestes preguntes us volem resoldre alguns dels dubtes que pugueu tenir.

Què és el dret d’accés a la informació pública?

El dret d’accés a la informació pública és el vostre dret a poder sol·licitar a qualsevol institució pública, organisme autònom o ens vinculat tota aquella informació que vulgueu saber i no hàgiu pogut trobar al Portal de Transparència.

Quina informació es pot demanar?

Tota la informació que es vulgui, llevat que aquesta contingui dades protegides legalment, com ho poden ser les de caràcter personal, les relatives a sancions i infraccions penals, administratives o disciplinàries, o bé les que posin en perill els drets dels menors d’edat, etcètera.

Com es pot exercir?

Emplenant un formulari de sol·licitud que hi ha al mateix Portal de Transparència de la Diputació de Girona. Si no es disposa de connexió a Internet, es pot formular la sol·licitud a través del Registre General de la Diputació de Girona.

Què es necessita?

Només cal identificar-se correctament. No fa falta indicar per què es vol la informació, però serà més senzill si es faciliten tots els detalls possibles sobre la informació que s’està buscant.

Per a més informació, visiteu la secció «Pregunteu-nos-ho».

LA TRANSPARÈNCIA
EN GRÀFICS

Resultats electorals municipals de l’any 2015 a la demarcació de Girona Contractes segons el procediment d’adjudicació – 2014 Pressupost de despesa per capítols Evolució del deute públic de la Diputació de Girona Despesa per habitant de la Diputació de Girona

 

Diputació de Girona
Diputació de Girona   Diputació de Girona | Pujada de Sant Martí, 4-5 | 17004 Girona | Tel. 972 185 000 | Avís legal | Privacitat | Accessibilitat |